Adhatok-e cukorrépát a nyuszinak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A nyusziknak szabad adni cukorrépát? Azt tudom, hogy sárgarépát igen, fehérrépát egy keveset, de cukorrépát?
Köszönöm!
2020. nov. 21. 20:44
4/9 anonim válasza:
A nyulak etetéséről ne itt tájékozódj. Ha bármi kérdésed van, a Törpenyuszisok facebook csoportban megbízható válaszokat kapsz.
A weboldalakkal is legyél óvatos, sok helyen írnak hülyeséget.
Amit én linkeltem, az a nyúlmentés oldala, amit ott olvasol, az biztosan jó. A linkelt oldalon görgess lejjebb, ott van egy letölthető pdf, ami elég részletes.
6/9 anonim válasza:
Az egyetlen normális választ, S nyúlmentős linkkel miért kellett lepontozni?
7/9 anonim válasza:
#6 Gondolom az első három válaszoló volt, nem tetszett nekik, hogy én mást írok. :)
8/9 anonim válasza:
Az első kettő esetleg. Egyébként lehet cukorrépát is adni nekik. Kis mennyiségben. Ez így, ahogy van, igaz. Senki nem mondta, hogy az egész étrendjének ebből kell állnia. Magas a cukortartalma, ez tény, de árt neki olyan értelemben, mint a hagyma például. Szóval ha ad neki egy fél karikát csak úgy kóstolónak, azzal nem fogja megölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!