Mit tegyek, ha a tengerimalacom kirúgja a forgácsot?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja van meg és két hónapos. Először pelletet raktam a ketrecébe, de azt olvastam, hogy az nem olyan jó lábainak (meg amúgy túl hangosan is ment). Ezért döntöttem inkább a forgács mellett, de ha gyorsabban megy, kirúgja és a ketrece körül mindenhol forgács van, és ráadásul szőnyegem van. Van erre bármiféle megoldás vagy mindig takarítani kéne?
A válaszokat előre is köszönöm.
2020. nov. 12. 08:20
1/4 anonim válasza:
ha a helyedben lennék, én keresnék egy olyan tálcát aminek magasabb széle van, vagy ha az nem játszik, megpróbálnám valamivel körbetakarni épp annyira, hogy ne rúgja ki a forgácsot
2/4 anonim válasza:
Jó a pellett, de tegyél rá egy fürdőszoba szőnyeget.
Illetve minél hamarabb szerezz be mégegy malackát
3/4 anonim válasza:
Sehogy, a forgács ilyen. Nekem az vált be h pellet alulra és rá csutkaalom, ahol alszik, oda pedig morzsolok még forgácsot h puha legyen. A pellet+csutkaalom kombót nem rúgja ki. Maceràsnak tűnik h ennyifélét raksz alá, de sztem megéri, tök jókat heverészik az enyém így. :)
4/4 anonim válasza:
#3 a csutka alomtól gyakori a talpfekély, erre nagyon figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!