Megharalott a hörcsögöm!Lesz baj??
Figyelt kérdés
11 hetes aranyhörcsögöm 2 napja van nálam. Nem direkt harapott, uborkát tettem az ujjamra úgy adtam át neki, Ő meg ahogy vette le beleakadt a bőrömbe a foga. Vérzik. Lemostam, lebetadinoztam es raktam rá sebtapaszt. Lehet baj?2020. nov. 8. 09:56
11/15 anonim válasza:
Nem kell tetanusz egy olyan állat harapása miatt, ami a kinti világgal egy másodpercre sem találkozott. Hörcsögöket mentek, 14 év alatt megfordul nálam jó néhány. Amelyiket sosem érintette emberi kéz, harapott is. Többször. Sosem kellett tetanusz. Élek azóta is.
13/15 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz semmi bajod.
Engem is harapott meg már hörcsög, volt amelyik nem szándékosan, de volt amelyik azért, mert nem volt kézhez szokva, és félt, és inkább megtámadott :D. Nem lett semmi következménye.
14/15 anonim válasza:
(#6)
Ugyanazt mondtam, mint a többiek! B.szátok meg a piros ikszeteket! Ilyen szép ez a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!