Mi történik, ha az egyik tengerimalac meghal?
Lehet, hogy próbálnék hasonló korút örökbe fogadni, ha ez lehet opció.
Sosem volt t.malacom, itt cica van, szerinem nem kompatibilisek. Úgyhogy csak a partvonalról okoskodok, bocsi.
Nekünk eddig 6 tengerimalacunk volt, szóval van tapasztalatunk.
Volt elösszőr kettő hasonló korú tengerimalacunk akik nagyon szerették egymást és boldogak voltak.
Még kicsi voltam, szóval nem emlékszem pontosan, de szerintem 6-7 évig élhettek.
Az egyikük egy nyáron meghalt, időskor miatt.
Úgy voltunk vele, hogy veszünk a másik mellé új malacot, mert nagyon magányos volt.
Vettünk is nem egyet hanem rögtön kettő malacot akik nagyon fiatalok voltak (egy alomból származtak).
Nemsokkal ezután elhunyt az idősebbik is, szóval ott maradtunk a két kis malaccal.
Én úgy gondolom, hogy nem szabad beleesni ebbe az "ördögi" körbe.
Ha két kismalacot tudsz venni melléjük akkor ők boldogan ellennének, viszont akkor felkell nevelned két új malacot.
Utolsó válaszolónak.
Nekünk, most kettő tengerimalacunk van és egy macskánk.
A macska eleinte szemezett a malacokkal, de most már nem kap oda, és nem is támadja meg őket.
Az a vicc, hogy egyszer az egyik malac harapta meg a macskánkat az pedig nem is reagált rá😂
OFF: Ó, ez bíztató, kedves szintén macskás kolléga.:) Bár szerintem egyed-függő, hogy melyik cicc hogyan tolerálja a malackákat.
Morgós , haggyálbékén macskavénasszonnyal és vidor, kötekedős kandúrral meg egy állatbolond gyerekkel a fedélzeten itt még bármi lehet.
ON: klassz ötlet a 2 új malac!👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!