A nyulam ferdén tartja a fejét, mi lehet a baj ? ( sztori lent)
Melyik állatkorházba vittétek? Nem tájékoztattak arról, hogy miért tartja oldalra a fejét?
Ha enyhén tartja oldalra, és a fülét is lehajtja, akkor lehet akár fülgyulladás, de cuniculi is, ha a fejét tartja oldalra, erről a dokinak kell tájékoztatnia.
A többit nem tudom miért van, de ha a vélemények szerint a legjobb egzotikus állatorvosi rendelő, akkor bíznod kell az orvosban, hiszen ő végezte el az egyetemet. Te is itt csak tippelgetsz, ahogy látatlanban én is, és a többiek is, de mivel nincs orvosi diplománk így mást nem is tudunk. De amúgy ha nem adják ki, akkor biztos komolyabb, mint egy egyszerű fülgyulladás.
Ha a doki hazaengedi, akkor szerintem vihetitek, de érdemes másodvéleményt kérni (bár ez nem nyulas, sztori hanem az enyém, de nekem újszülöttként kiderült, hogy szívbetegségem van. A doki (aki állítólag az egyik legjobb volt) azt mondta, hogy nem kell semmit tenni velem, egyáltalán nem súlyos, hazamehetek. Az volt a szerencsém, hogy a másik orvos is megakart vizsgálni, mert kiderült, hogy az első doki hülye volt, és ha nem kezelnek, valószínűleg belehalok a betegségbe. Ha egyszerűen hazavisznek a szüleim, és nem visznek át a másik orvoshoz, akkor most lehet, hogy nem lennék itt).
Hova vittétek dokihoz?
Exopet vagy Focusvet?
Azt még szeretném megkérdezni, hogy egyéb tünetei vannak-e? Mármint, hogy pl.: koordinálatlan mozgás, vagy valami, a ferde fejtartáson, fogproblémán, és bélproblémán kívül.
Nem vagyok állatorvos, csak puszta kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!