Tevenyereggyarto kérdése:
A száraz avartól/ levelektől lehet valami baja a tengerimalacoknak ?
Figyelt kérdés
A minap összeszedtem a lehullott levelek nagyját. Lett is egy nagy kupac száraz levél, diólevél és kisebb botok, ágak. Arra gondoltam ,hogy berakok a malacaimnak egy kis avart ,hogy játszanak benne de nem tudom lesz-e valami bajuk tőle ha mondjuk megrágják. Élősködőktől (kullancs, bolha) nem féltem őket mert ilyenek idén se volt nálunk (a gyep amúgy is mindig rövidre van nyírva, szóval kullancs emiatt se nagyon tud lenni mert azok a magasabb füvet szeretik).
Szóval szerintetek lesz valami bajuk néhány marék száraz diólevéltől ?
2020. okt. 14. 14:17
2/6 anonim válasza:
Inkább ne mert ha beleeszik a diólevélbe az mérgező.
3/6 anonim válasza:
1. Vagyok tényleg abban cianid van, ugye?
4/6 anonim válasza:
#3 Jo kerdes mi van benne de azt tudom, hogy mérgező.
Viszont ha gyümölcsfa leveleit dobod be nekik az már teljesen rendben van.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom ,hogy van valami mérgező cucc a levélben ezért sem eszi meg sok állat, azt nem tudom ,hogy pontosan mi és mennyire mérgező. De a kiszáradt levél is probléma lehet ? Esetleg almafalevél vagy szőlőlevél jobb lenne (mindkettő szintén teljesen kiszáradva) ?
2020. okt. 14. 15:57
6/6 anonim válasza:
Almafa és szőlő levél az mehet nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!