Lehet a tengerimalacoknak egy kocka keserű csokit adni?
NEM!
De miért gondoltál erre? Az egyetlen ésszerű ok, amiért gondolhattál erre, legfeljebb az, ha megy a hasa. De ilyen esetben sem szabad! Nem ember, hanem rágcsáló!
24/L
Ja és hogy ne kelljen több ilyet kérdezned:
sem kekszet, sem sajtot, még száraz kenyeret sem szabad neki adni. Zöldségek, gyümölcsök nagy részét, SZÉNÁT(nagyon fontos, ha megy a hasa, akkor csak ezt!) és tengerimalacoknak való C-vitaminnal dúsított tápot szabad adni neki. MÁST NEM. (Első vagyok)
az enyém semmi édeset nem eszik. még a narancsot sem, hiába ehetné.
csak a répa meg az ubi a nagy szerelem.
a paradicsomot is otthagyta múltkor. elég válogatós a kis dög :D
Szia!
A keserű csokit lehet nem értékelné olyan nagyra, mint egy 1/4 kocka tejcsokit :)
Nekem csak egy hörcsögöm van, de imád mindent ami édes. A kedvence a túrórudi! De imádja a csokit, csokis popcornt, sajtot, tésztát, almát, mogyorót. Olyat nem szabad neki adni ami felfújja, és húst sem. Legalábbis szerintem. Az előző hörim 3 évet élt, és boldog élete volt, mert megkapott mindent amit szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!