Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kb mikor hal meg a hörcsög?...

Réka2001 kérdése:

Kb mikor hal meg a hörcsög? Nagyon meg kell tudnom! És szerintetek kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyet de nem tudom hogy kérjek!!SEGÍTSETEK!mert nagyon szeretnék egyet!!
2010. aug. 7. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ha amúgy simogatni akarod a hörcsögöt, nem biztos hogy mindig hagyni fogja!ha ilyen célra szeretnél kisállatot akkor inkább válassz tengerimalacot! jobban ragaszkodik majd hozzád, szelídebb mint egy hörcsög. nekünk is volt, amikor meghallotta hogy jön vki, visított örömében!
2010. aug. 7. 14:01
 12/13 anonim válasza:
Szerintem se hörcsögöt válassz. Miért nem engedi a degukat? Szerintem is sokkal ideálisabbak a deguk, mint a hörcsögök. Kb ugyanannyi törődést igényel a degu is, mint a hörcsög, de a deguk szerintem sokkal strapabíróbbak. Viszont arról nem szabad elfeledkeznek, ahogyan írták, hogy éjszakai állatok! Nekem könnyű, mert ha egyszer elalszom akkor fel nem lehet ébreszteni, de aki kicsit érzékenyebb az éjszakai hangokra, annak borzalmas lehet! Viszont nekem pl a deguk akkor kelnek, mint én :D ha ügyes vagy rá lehet szoktatni őket, hogy akkor aludjanak el, amikor te és csak az éjszaka közepén tevékenykedjenek, amikor te már a legmélyebb álmodban vagy. Nekem volt olyan hörcsögöm, aki imádta, ha simogatom, szóval szerintem ez is szoktatás kérdése. De tengerimalacot szerintem csak akkor válassz, ha nem a szobádban akarod tartani, mert nagyon kis büdös! Jaah, és ami fontos, hogy deguból minimum 2t kell venni és hörcsögből meg csak egyet szabad!
2010. aug. 7. 16:35
 13/13 A kérdező kommentje:
a-a azt nem engedi anyukám és nem is arra akarom használni!!
2010. aug. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!