SEGÍTSETEK! Szerintetek Kérjek hörcsögöt Szülinpomra?
szerintem inkább kérj telefont.
ezt nem szívózásból mondom, de tényleg nagyon bizonytalan vagy, ezt az is mutatja, hogy mástól kérsz tanácsot egy ilyen dologgal kapcsolatban... ha végiggondoltad, hogy mennyivel többet kell foglalkozni a hörivel, mint egy telefonnal (etetés, takarítás, esetleges állatorvosi vizitek, és persze sok-sok törődés és figyelem), és még ezek után is szeretnéd, akkor gondold végig mégegyszer, higgadt fejjel, hogy nem-e lenne jobb várni vele egy évet, és következő születésnapra kérni. egy év ne olyan hosszú idő, de ha nem vagy elég érett gondoskodni egy élő, érző lényről, hosszúnak is tud tűnni... vagy, másik lehetőség, hogy karácsonyra kéred. ahhoz nem kell egy teljes évet várnod, de van időd eldönteni, hogy a napi teendőid mellett (suliidőt is beleértve) lesz-e elég időd és türelmed foglalkozni vele.
remélem, tudtam segíteni. amiket leírtam, nem sértésnek szántam, csak így látom a dolgokat. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!