Mit tegyek (hörcsög)?
Figyelt kérdés
Van 1 hörcsögöm tegnap beleakadt a lába a kerékbe és megsérült húzta maga után és most vettem észre h leszakadt neki pedig nem volt olyan látható nagy sérülés ami ezt okozta volna. Kell tennem valamit a sebbel vagy csak hagyjam majd meggyógyul?2020. szept. 1. 19:24
41/53 anonim válasza:
De ha elvinned orvoshoz az elaltatná hogy ne szenvedjen
42/53 A kérdező kommentje:
Persze majd ha eltöröd a lábad téged is altassanak el. Meg fizessek (út stb) azért hogy elpusztítsák? Na nem.
2020. szept. 2. 20:41
43/53 anonim válasza:
Ez a nyomorult nem eltörte a LÁBÁT HANEM lESZAKDt!!!
44/53 A kérdező kommentje:
Muszály itt okoskodnod? Menj másik kérdéshez és őket boldogítsd, idióta.
2020. szept. 2. 21:29
45/53 A kérdező kommentje:
Ment a piros megit okoska.
2020. szept. 2. 21:29
46/53 anonim válasza:
Menjen én lesz@rom de én elaltatnám hogy ne szenvedjen!
47/53 anonim válasza:
Na kérdező,remélem,ha leszakítod a lábad,akkor majd cukrot szórnak rá,mert az orvos azt mondja! És egy hörcsög,nem fogja túlélni 3-lábbal (főleg nem veled),szóval 3 opció van:
Az orvos elaltatja(legalább nem szenved)
Te ölöd meg(nem hiszem hogy megteszed)
Vagy sok fájdalom és szomorúság közt meghal!
Nem fogja túlélni!
Ja,bocs megint okoskodtam,kérlek,pontozz le!(idióta)
48/53 A kérdező kommentje:
A fajtátokat kellene elaltatni.
2020. szept. 2. 23:06
49/53 anonim válasza:
Igazából 3 lábbal is teljes életet élhet. Itt most nem ez a fő probléma, hanem a hozzáállás. Nyilván rohadtul fáj neki, erre írtam korábban is a fájdalomcsillapítót. Azt írtad, lerágta. Ez nem véletlen, mérhetetlen fájdalmában rágta le. Kérdező, én tényleg próbáltam neked segíteni. Írtam hozzáértő dokihoz elérhetőséget, írtam neki való fájdalomcsillapítót. A kb 3.500 fős Hörcsög imádók fb csoportban simán lehet, hogy valaki már rég tudott volna adni neked. De te mindenkinél okosabb vagy, és a stílusod is bicskanyitogató. A hozzád hasonló "gazdik" miatt létezik ennyi szenvedő állat...
50/53 anonim válasza:
Ha neked is leszakad a lábad kérem hogy más is így segítsen neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!