Lehet valami komoly bajom, ha vadászgörény megharap?
Figyelt kérdés
Nem megcsíp, hanem jól belémharap...2010. aug. 5. 20:16
1/6 anonim válasza:
Átváltozol egy marha ronda lánnyá!!!
2/6 anonim válasza:
Persze, ha most nem kezded el nevelni, egész életében ilyen lesz. Higyj nekem! Vedd a kezedbe, simogasd. Kicsit ( nagyon picit ) pöccints ( pöckölj ) a nózijára.
3/6 anonim válasza:
Ha be van oltva veszettség ellen, vagy kizárólag lakásban él, akkor nem.
4/6 anonim válasza:
Ha nincs semmi baja, akkor nem. Csak fáj, esetleg vérzik. Azért mutasd meg orvosnak, ha megtörténik.
5/6 anonim válasza:
Ha be van oltatva akkor semmi maximum vérez és fáj egy darabig. De leszoktatható róla, ha sokat simogatod, kezedből eteted stb. Az enyém is nagyon harapós volt, de már leszoktattam róla.
6/6 anonim válasza:
Az én görim nem harap,csak idegent ,azt is sunyin és kicsit,de nem lehet leszoktatni róla.Amugy semmi bajod nem lesz töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!