Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Veletek történt már meg ilyen?

BlacktigerXXX kérdése:

Veletek történt már meg ilyen?

Figyelt kérdés
Szóval szitu a következő: Volt/ van egy tengerimalacom (nőstény). Gondoltuk párommal, lehet unatkozik, vettünk mellé egy nőstényt. ez volt kb 1,5 hónapja. Na az új jövevény beilleszkedett, elkezdett hízni, evett állandóan. Tegnap pedig asszony kinyitotta a ház tetejét, amiben a malacok laknak, és 2 helyett 3db malac volt. :D:D Meglett a hízás oka. Volt már kismalacunk, de ez kb 2x akkora volt mint az előző almokban bármelyik. :) Elneveztük sunyinak. Az jó név egy ilyen "sunyi módon" beköltözött malacnak?
2010. aug. 5. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:

persze h jóó:)

velem még nem történt:)

2010. aug. 5. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
óó de édes :D
2010. aug. 5. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
tesóm kapott egy fiú malacot....aztán egyik nap vihogva jön le a szobájából és kérdezi apámat, hogy a kisnyulakat minek rakta be a a fater a malac mellé...hát nem nyulak voltak...3 az egyben malac volt...és nem nőstény ;)
2010. aug. 5. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:

De aranyos:)

Ha kevés,1-2 kismalac születik,akkor azok sokkal nagyobbak,mintha 4-5 kismalac született volna.Ezért van az,hogy a mostani egyke malac ilyen nagy:D

2010. aug. 5. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam is volt hasonló story kezdő malacos időszakomban :). Egyik reggelre egy kis jövevény ült a ketrecben és az volt a poén, hogy az én nőstény cocám nem is nagyon hízott.
2010. aug. 5. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
00:51 -as vagyok, látom éjjel félkomában írtam, szóval nem hím volt a malac egyértelműen :D
2010. aug. 5. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Velem már történt:) (csak hörcsöggel)

Lehet hogy az egyik terhes volt azelőtt.

2010. aug. 5. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Állatkereskedésből veszem az egereimet, és mivel ott kicsi-nagy, nőstény-hím, minden együtt van, minden meg is történik. Rendszeresen kezdünk egy "idegen apától" való elléssel, mielőtt az én egereim szaporodnának egymás közt. De ezzel szerintem semmi gond nincs. :)
2010. aug. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!