A denevérek, ha meghalnak, tovább csüngenek, vagy a földre esnek?
a halál beálltával az izmok azonnal elernyednek mindenhol, tehát le kell esniük
A hullai izommerevség csak ezután áll be 24 órán belül és nagyjából 72 órán át tart majd ismét ernyedésnek és rothadásnak indul
Mondjuk ha elpusztult és beakadt az egyik lábán a köröm valahová akkor nem tud leesni, tehát elképzelhető, hogy elpusztult
Majd nézd meg két nap múlva, ha még mindig ugyanabban a pozicióban van akkor biztos döglött
#4 19:25
Nem éri meg egyből pattogni, mert mint láthatod, már zöld állományban van a százalékod.
Meg most komolyan, pár százalék miatt már (burkoltan) a másik haláláról beszélsz? Az ürítős infót meg külön köszönjük, guszta és pont témába vág...
Kérdező, szerintem is életben van. ha döglött lenne beakadt lábbal, akkor ki az elernyedés miatt ki lenne tárva a szárnya, és lógna a feje.
Utánanéztem, itt a válasz. Akár holtan is ugyanabban az állapotban maradhat. De amit én láttam, már nincs ott, szóval ő élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!