Milyen szinu a nyulpisi?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 19:41
11/22 anonim válasza:
normális ha nem látszik miután elpárolgott
12/22 anonim válasza:
Valószínüleg egy tenyésztő volt aki ezt a pisi útmutatót csinálta.
13/22 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség a pisi útmutató. Én csak kiskedvencként tartottam még nyuszit, de néha tudnak érdekes dolgokat produkálni, olyankor jó tudni, hogy kell e aggódni.
14/22 A kérdező kommentje:
elofordulhat hogy vizelettartasi problemai vannak?
eddig nem volt gond vele, de eszrevettuk,hogy elalszik pl a szonyegen ha kint van es alatta folt lesz.. de elofordult mar a kanapen is..
2020. júl. 25. 21:49
15/22 anonim válasza:
Attól függ mekkora a folt,mert gyakran a kis szőrük pisi után olyan marad és ha leteszi a kis seggét a nyúl akkor a poci pisit felitatja az anyag és ott marad egy pici folt.
Esetleg ha ivaros kisebb mennyiségű pisivel is jelölhetnek.
16/22 A kérdező kommentje:
Ivartalanitott "bak", kb 2 eves. Folt volt mar 10cm atmeroju is, de volt fele akkora is. Tettem a kanapera pokrocot,olyat amit lehet mosni es nem vizatereszto. Igazabol csak a nyul miatt aggodok, hallottatok mar ilyet,h nem birja visszatartani? A jelenlegi helyzet miatt a doki csak veszhelyzet eseten fogad kisallatot. Kinek mi a veszhelyzet... szerintem mindenkinek a sajat allata a legfontosabb,,ergo legtobb esetben "mi" gazdik igenyeljuk a szakember tanacsat, esetleg segitseget.
2020. júl. 26. 09:45
17/22 anonim válasza:
Azonnal keress másik dokit és mindeképpen vidd el. A mi nyuszink is így kezdte, hogy a szobatisztaságból az lett, hogy itt ott foltokat hegyott, aztán egyre nehezebben pisilt, és végül a vesegondja vitte el. :( Arra ügyelj, a petrezselymet nagyon keveset és ritkán kaphat.
18/22 A kérdező kommentje:
csak szenat eszik, neha almat,vagy repat,esetleg salatat
tápot nem sokat szokott kapni
esetleg bazsalikomot vagy menta levelet, de azt is ritkan
2020. júl. 27. 10:35
19/22 A kérdező kommentje:
holnap dokihoz megyunk, remelem a legjobbakat
2020. júl. 27. 12:47
20/22 anonim válasza:
A salátát felejtsd el, nem eheti. Legjobb lenne, ha répát sem kapna, almát is csak nagyon keveset. Milyen tápot eszik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!