Szürke színű dzsungáriai törpehörcsögnek milyen frappáns nevet adnátok?
Helló.
Egy ideje van egy szürke színű dzsungáriai fiú törpehörcsögöm és nem találtam neki megfelelőnevet. Viselkedése alapján nem tudok, mivel max alszik eszik azt fut egyet a kereken :D. Szeretem az olyan neveket amik emlékeztetnek ételre vagy italra. Tiramisu milyen lenne neki? :).
12.
Nem. Nem én írtam ki, viszont nézegettem kérdéseket erről itt, és ott láttam meg ezt a nevet :)
Itt van pro és kontra a terra-ketrec párosra:
Személy szerint a terrát javaslom. Biztonságosabb, mert nem tud a rácsokon mászni. Nem tudja azt rágni, így nem teszi tönkre a saját fogait. És a terrába sokkal vastagabban lehet almot tenni. Ez fontos az ásás szempontjából.
Törekedj az ilyesmi kialakításra. Nem 30*40 cm-es kis vacak terrárium kell neki, hanem legalább 3.000 cm2 alapterületű. Ez lehet pl 100*30, 75*40 vagy 60*50 cm alapterületű. :)
Végül a Málna nevet adtam neki :).
Az mehet mindkettőnek is szerintem nem?
Azért, mert olyan kis apró és friss mint egy málna szem :D.
Meg imádom a málnát is.
De az ötleteitek is fantasztikusak így ha több hörim is lesz, lesz itt ötlet az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!