Miert ugrik a nyulam folyton a ketrec tetejere?
A nyulam folyton a ketrec tetejere ugrik. Felek hogy beszorul a laba.
Arra gondoltam,hogy egy vekonyabb furner lemezzel lefedem a tetejet, es akkor ez nem fenyeget. Jo megoldasnak tunik? Masnak hasonlo problema?
Elkepzelheto. a kanape is igen kedvelt piheno hely mostanaba.
Szoval nem para hogy mondjuk ezzel letakarom a fenyt vagy ilyesmi?
Bocsi, elso nyultarto vagyok..
Szereti magasból figyelni a dolgokat. Az én nyulam is mindenre felugrik, szeret magától magasan lenni. (A felemelést viszont nem szereti, nem is erőltetem.)
Jól látod, tényleg beszorulhat a lába, könnyen el is törheti. Jó ötlet lefedni a tetejét. Vékony fa lemez jó megoldás, de figyelj, hogy ne rágja meg. Ha ragasztott, vagy bármivel kezelve van, akkor baja lehet tőle, ha megeszi. Meg is csúszhat rajta a lába, erre is figyelj.
Én egy kivágott szőnyegdarabot raktam oda neki. Nagyon szereti, azon szokott aludni. Szerencsére nem szokta rágni, de folyamatosan figyelem, mert ettől is baja lehet, ha megeszi.
A METRO-ban meg a Pepco-ban szoktam látni kisebb szőnyegeket 3-400 forintért, abból két darab pont lefedi a ketrec tetejét.
Örülök, hogy figyelsz a nyuszidra és aggódsz érte. ❤
#3 vagyok. Nem gond, ha letakarod, gondolom a ketrec oldalán megy be fény és levegő. Meg úgyis ki van engedve gondolom. Ha mégis aggódsz, akkor amíg be van zárva, szedd le a tetejéről.
Amúgy szőnyeg helyett egy vékony takaró is jó lehet, olyat is használtam egy darabig, csak azt lepisilte, ezért váltottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!