Ma kaptam az udvaron 2 pici egeret még csukva van a szemük mit csináljak velük? Mit esznek? Tartsam meg őket?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek#egér #Pici egér
2020. júl. 3. 19:50
11/24 anonim válasza:
A legtöbb kisállat csecsemőkorban pár óránként eszik és állandó test meleg kell nekik. Betakarni nem elég, mert maguktól így kihűlnek.
Annak az esélye hogy ezt te 0/24 produkálni tudod nagyon kevés.
Ezen kívül ha az udvaron voltak, az azt jelenti, hogy valami kihozta őket a fészekből, valószínüleg macska.
Jó esély rá, hogy ez a valami ragadozó belül már eléggé nagy kárt tett bennük, még egy felnőtt egér is törékeny nemhogy egy kis rózsaszín...
Sajnos szerintem ezeknek már annyi.
Volt egerem házikedvencként gyerekként. Intelligensek, nem nehéz velük.
Ha akasz, kisállat kereskedés tart szelíd egeret.
12/24 anonim válasza:
Ha holnapig túlélik próbálkozz a mentésükkel de szerintem nem sok esély van erre.
13/24 anonim válasza:
Miért pontoztatok le ha szabad kérdeznem?
15/24 anonim válasza:
13 .
Mert gyorsabb, én már el sem olvasom a hülyeséget csak lepontozom.
16/24 anonim válasza:
Ha már felelős állattartás: ha véletlenül sikerül felnevelned őket, utána szabadon engeded? Hadd szaporodjanak, rágcsáljanak össze mindent, terjesszenek betegségeket. Vagy terráriumban tartod majd őket?
17/24 anonim válasza:
Ez olyan mint egy rossz vicc.A végén még az egérfogóból is menteni kell őket. :D
18/24 anonim válasza:
Na mesélj, élnek még a macskakaják?
19/24 anonim válasza:
Nem azért hogy kötözködjek, de honnan veszd hogy a kérdező pontozgat, mikor akárki megteheti?
20/24 anonim válasza:
Amúgy az előző kérdésimet bereportolta valaki vagy mi??????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!