Ilyenkor mi a teendő ideges vagyok a nyuszira mert szétrágta a zsinort ?
Pl tegyél oda valami könnyű anyagból "falat", mármint a vezetékek köré, zárd el azt a részt, hogy ne tudjon odamenni. És arra is figyelj, hogy olyan anyagból legyen, amit ha megrág nem lehet tőle baja. Vagy az egészet rakd magasabbra, és a kábeleket rejtsd el, takard be mindet erre való akármivel. (lány vagyok, nem tudom hogy hívják vagy milyen ilyen cucc van, de pl bemennék egy elektronikai boltba, vagy obiba vagy amit ezeken a helyeken mondanak, elmondanám mit szeretnék, és kész, meg van oldva)
Vagy csinálj kerítést a szobába, amin belül nincs olyan amit baj ha megrág és átugrani se tudja. Vagy mégjobb, figyelj rá amikor kiengeded, és ne hagyd hogy kábelt rágjon.
Ez igazán nem nagy agymunka, és nem bunkóságból írom ezt, de ha neked ennyire nagy gondot okoz a nyuszid akkor inkább tényleg ajándékozd el olyannak, akinél jobb helye lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!