Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy 1,5 éves dzsungariai...

Van egy 1,5 éves dzsungariai törpe horcsogom! Mostanság vettem észre higy adok neki kajat és másnak megnézem hogy mennyit evett és annyi kaja van benne amennyit én adtam neki! Szóval nem eszik meg semmit szerintem! Mit tegyek? KÉREM SEGÍTSÉGETEKET

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is van törpehörim. Próbálkozz másfajta kajákkal. Esetleg gyümölccsel: alma, körte, cseresznye. Ha ezt sem eszi meg akkor sajna haldoklik. Nagyon sajnálom.
2020. jún. 28. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Az első bizonyára állatorvos lehet, hogy így tudja. Hát biztosan nem, mert cseresznyét nem is lehetne adni a hörcsögnek.

Kérdező én a helyedben elvinném állatorvoshoz. De vigyázz, egzotikus állatokra szakosodott dokihoz vidd, az egyszerű orvos nem nagyon tud mit kezdeni vele.

A raktározás egy természetes ösztön, amit a hörcsög végez, de ilyenkor rendszerint az újabb adat élelmet is sietve felhalmozza, nem hagyja a tálban. Azért nézd meg, van e raktára. Az én 40 grammos hörcsögöm másfél marék magot halmozott fel, meglepő dolgokra képesek.

2020. jún. 29. 07:47
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Én is csak azt tudom mondani hogy próbálkozz új magfélékkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel pl: uborka, paradicsom, répa, alma vagy lépj be facebookon a hörcsögimádók csoportjába és ott kapsz majd válaszokat. De lehet hogy tényleg haldoklik és a te hörid már él egy ideje és ugye ők nem élnek sajnos sokat... Esetleg elviheted orvoshoz is.
2020. jún. 29. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Vidd orvoshoz.....
2020. jún. 29. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Na mi történt????
2020. jún. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!