KB Mennyibe Kerül Egy Hörcsög Előkészülete?
Nem tudom, nekem kopasz malackám van hát az egy kicsit drágább dolog XD
De szerintem egy teljes berendezés meg a höri egy olyan 8-10 ezer lehet de nem tudom
Szerintem:
- Hörcsög: 600-800 ft
Terrárium/ketrec: 3000-5000 ft
- Mókuskerék: 1000-nél nincs több. Mi a napokban vettünk 400 ft-ért egy ilyet --> [link]
- Valami búvóhely is kell neki.pl.házikó --> [link] max:1000 ft.
- Kaja: olcsó! bár többféle kiszerelésű van. A mi hörcsögünk 2 félét kap. Egy vitaminos,gyümölcsös,ásványi anyagos eledelt, ami fél kg 6-700 ft között van. És a másik egy sima hörcsögeledel,fél kg 300 ft. Kereskedése válogatja.
- Faforgács: tuti olcsó. De ha van asztalos ismerősöd akkor attól szerezz be…mi attól szereztünk be pár zsákkal. Örökre elég. :D ők még ingyen is adják általában. Nagyobb darabos forgácsot válassz, ne legyen túl apróra darálva.
- Etető tál: én arra nem költöttem. Hanem itthon találtunk egy kis edényt, vagy bármi jó. Csak ne legyen magas a fala. Akár kezdetben egy befőttes üveg kupakja is jó lesz.Vagy akár maradhat is, és arra másik fajta kaját adsz.
Vagy valami ilyesmi is jó: [link]
vagy ilyen tál: [link]
De nézz szét több állatkereskedésekben!!Mindenhol más a választási lehetőség. Meg mondom,hogy néhol, vagy kisebb boltokban, kevésbé ismert üzletekben,már pár 100 ft-ért lehet mókuskereket is venni, etetőtálat, stb.
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!