Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » KB Mennyibe Kerül Egy Hörcsög...

KB Mennyibe Kerül Egy Hörcsög Előkészülete?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!A Kérdést Ugy Értem Hogy A Ketrec/Akvárium Mennyi És A Hozzávalók Tehát a: Mókuskerék,Itató,Tál,Kaja,Faforgács és egyebek!!Aki Meg Írná Nekem Annak Örök Hála!!(első Ként Kecskemét És Környékére vagyok kíváncsi de Akárhonnan Írhattok)Előre Is Köszi Rebeka :)
2010. aug. 1. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem kopasz malackám van hát az egy kicsit drágább dolog XD

De szerintem egy teljes berendezés meg a höri egy olyan 8-10 ezer lehet de nem tudom

2010. aug. 1. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Uhh bocsi én debreceni vagyok =^Đ
2010. aug. 1. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk vegyünk egy dzsungáriai törpehörcsögöt. Mivel nagyon pici a feje, és félő, hogy beszorul a rácsok közé, ezért terráriumot kell neki venni. Egy 40x30-as terrárium 5 ezer forint körül mozog, plusz-mínusz 2000. Egy mókuskerék olyan 1500 forint, egy 100 ml-es itatót megúszol kb. 600 forintból. A táljának elég egy 10 cm-es átmérőjű savmentes edény, ez olyan 1200 forint. Van direkt hörcsögtáp, annak kilója olyan 500-700 ft-ig van, a faforgács pedig nagyon olcsó, egy kiló olyan 120-150 forint. Meg a legfontosabbat kihagytam: a hörcsög olyan 600-1200 forintba kerül. Az összes felszerelés és a kis szőrgombóc olyan 7 ezerbe kerül! Szerintem ezek közül mindent megtalálsz egy kisebb álatkereskedésben. Remélem segítettem. Jó hörcsögözést!
2010. aug. 1. 14:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi MindenkiNek!!Üdv:Rebeka
2010. aug. 1. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
mennyi pénzt költhetsz rá? max
2010. aug. 1. 14:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem Tudom!!!
2010. aug. 1. 15:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Még Nem Tudom!!
2010. aug. 1. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem:

- Hörcsög: 600-800 ft

Terrárium/ketrec: 3000-5000 ft

- Mókuskerék: 1000-nél nincs több. Mi a napokban vettünk 400 ft-ért egy ilyet --> [link]

- Valami búvóhely is kell neki.pl.házikó --> [link] max:1000 ft.

- Kaja: olcsó! bár többféle kiszerelésű van. A mi hörcsögünk 2 félét kap. Egy vitaminos,gyümölcsös,ásványi anyagos eledelt, ami fél kg 6-700 ft között van. És a másik egy sima hörcsögeledel,fél kg 300 ft. Kereskedése válogatja.

- Faforgács: tuti olcsó. De ha van asztalos ismerősöd akkor attól szerezz be…mi attól szereztünk be pár zsákkal. Örökre elég. :D ők még ingyen is adják általában. Nagyobb darabos forgácsot válassz, ne legyen túl apróra darálva.

- Etető tál: én arra nem költöttem. Hanem itthon találtunk egy kis edényt, vagy bármi jó. Csak ne legyen magas a fala. Akár kezdetben egy befőttes üveg kupakja is jó lesz.Vagy akár maradhat is, és arra másik fajta kaját adsz.

Vagy valami ilyesmi is jó: [link]

vagy ilyen tál: [link]

De nézz szét több állatkereskedésekben!!Mindenhol más a választási lehetőség. Meg mondom,hogy néhol, vagy kisebb boltokban, kevésbé ismert üzletekben,már pár 100 ft-ért lehet mókuskereket is venni, etetőtálat, stb.

Remélem segítettem. :)

2010. aug. 5. 23:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a teló mellett döntöttem!! :D
2010. aug. 8. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!