Hím malacaim nemi szervébe mindig beleragad a forgács. Mit lehet tenni ez ellen?
Szia!
Sajnos nem tudsz ellene mit tenni:S Nekem is van, és neki is mindig kihúzzuk, ha van benne valami. Széna is volt hogy beleragadt már, 2-3 cenis, egyszer 3 nagyobb forgács darab jött ki, szegény:S Szóval, ha nem forgácsot raksz alá, nem oldódik meg, mert, mint írtam, a széna is beleragad. Papírcsikokat nehogy rakj alá, mert nem tesz neki jót, ha megeszi, és mivel rágcsáló, gonolom megkóstólja majd, és a vegyszerezett, festett papírok érthető okokból nem tesz neki jót. Viszont valami törülközőt, vagy egy fleece nevű anyagot rakhatsz alá, amit nagyon szeretnek, ugyanis jó puha:). De azt gyakrabban, 2-3 naponta kell mosni, illletve érdemes, de nem muszáj naponta lesöpörni, meg az azért nem olyan jó, mert a kaki bele tud ragadni, széttapossák rajta, de egy próbát megér, vagy először kezd egy érgi törülközővel, és ha bejön, akkor megveheted a másik fajta anyagot (Kik áruház, Ikea, Kika, nagyobb CBA, stb.), ez az anyag gyorsan, pár óra alatt megszárad, ez az előnye:)
De ha látsz benne valamit, szerintem vedd ki, nehogy begyulladjon, ne higgy az utolsó válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!