Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mitől tüsszöghet a ketrecében...

Papucs112 kérdése:

Mitől tüsszöghet a ketrecében a nyuszim?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hete elkezdett tüsszögni, egy hete voltunk állatorvosnál. Azt mondta nincs semmi baj, csak a szénája poros. Azt kiráztam, egy ideig jobb lett de megint tüsszög. Kitakarítottam az egészet, új forgácsot tettem hátha az is poros volt, de semmitől nem javul. Ha kint van elmúlik a tüsszögése, mégis mitől lehet? Soha nem volt eddig ilyen, teljesen kétségbe vagyok esve, hogyha semmi problémája nincs mitől tüsszög. (Az állatorvos rendesen megvizsgálta, lázmérés, tüdőhallgatás, orrnézés is volt)

2020. máj. 28. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A forgács poros, hiába raksz neki újat, mert alapból poros.

Ne forgácsot rakj alá. Az a legjobb ha semmit nem raksz alá és csak a wc-jébe raksz fapelletet.

2020. máj. 28. 15:09
 2/4 anonim válasza:
100%
Vagy a szőre bele megy az orrába vagy a forgács írritálaj! Az én nyulam már 6 éves (Ember években) Úgyhogy lassan meg a ginisz rekordok könyvébe :D
2020. máj. 28. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 a 6 éves nyúl nem mostanában fog rekordot dönteni
2020. máj. 29. 09:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges forgácsot tenni a nyuszid ketrecébe. Elég ha csak a vécéjébe teszel pellettalmot, és azt 1-2 naponta cseréled. Én is így csinálom és remekül megvan a nyuszim forgács nélkül. :)
2020. jún. 1. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!