Papucs112 kérdése:
Mitől tüsszöghet a ketrecében a nyuszim?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hete elkezdett tüsszögni, egy hete voltunk állatorvosnál. Azt mondta nincs semmi baj, csak a szénája poros. Azt kiráztam, egy ideig jobb lett de megint tüsszög. Kitakarítottam az egészet, új forgácsot tettem hátha az is poros volt, de semmitől nem javul. Ha kint van elmúlik a tüsszögése, mégis mitől lehet? Soha nem volt eddig ilyen, teljesen kétségbe vagyok esve, hogyha semmi problémája nincs mitől tüsszög. (Az állatorvos rendesen megvizsgálta, lázmérés, tüdőhallgatás, orrnézés is volt)2020. máj. 28. 12:50
1/4 anonim válasza:
A forgács poros, hiába raksz neki újat, mert alapból poros.
Ne forgácsot rakj alá. Az a legjobb ha semmit nem raksz alá és csak a wc-jébe raksz fapelletet.
2/4 anonim válasza:
Vagy a szőre bele megy az orrába vagy a forgács írritálaj! Az én nyulam már 6 éves (Ember években) Úgyhogy lassan meg a ginisz rekordok könyvébe :D
3/4 anonim válasza:
#2 a 6 éves nyúl nem mostanában fog rekordot dönteni
4/4 anonim válasza:
Felesleges forgácsot tenni a nyuszid ketrecébe. Elég ha csak a vécéjébe teszel pellettalmot, és azt 1-2 naponta cseréled. Én is így csinálom és remekül megvan a nyuszim forgács nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!