Törpe hörit vegyek, vagy arany hörit? (:
Figyelt kérdés
Mert azthallottam, hogy a törpe hörik harapnak nagyon:S
És nem tudom eldönteni melyiket vegyem.:/
Szerintetek?
L/12
2010. júl. 30. 12:34
21/30 anonim válasza:
aranyosabb és több ideig is él xD
23/30 anonim válasza:
Szia!!A Törpe Hörcsög Csak Akkor Harap Ha A Kezedet Nem Mosod Meg Mielött Hozzányulnál a Hörihez!!És Az Aranyhörcsög Nagyon Aranyos És Szerintem Jobb Is!(na De Te Tudod :) ) Szerintem Törpehörit Vegyél!! SOK SZERENCSÉT :)
L/12 Rebeka
24/30 anonim válasza:
Bocsi Férre Ítam*A Törpe öri Aranyosabb mint az Aranyhörcsög!!
25/30 anonim válasza:
Majd Írd Meg Hogy Melyiket Választottad!!SOK SZERENCSÉT!!
26/30 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd csak aug. 13. után kapom meg mert addig nyaralni leszünk (:
utána meg irom!
2010. aug. 3. 19:50
28/30 A kérdező kommentje:
dzsungáriai törpehörit vettem csak elfeljtettem megirni:$
2010. aug. 31. 18:39
29/30 anonim válasza:
TÖRPEHÖRI!!!!!
Sokkal cukibb, ráadásul nem annyira igénye, és nincs nagy segge.Az én törpehörim egyáltalán enm harap.
30/30 anonim válasza:
Rengeteg aranyhörit tenyésztettem régebben , és soha , soha nem haraptak meg . Volt törpe hörim is , de vele nem lehet játszani mert túl pici és morci . Döntsd el , hogy ha kicsi a höri helye akkor csak dzsungi a jó de ha nagy helye van akkor mindegy . sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!