Kapna elég levegőt ebben a ketrecben a hörcsögöm?
2010. júl. 29. 08:41
2/11 anonim válasza:
Kap benne, csak arra figyelj hogy ne hagyd olyan helyen, ahova közvetlenül odasüthet a nap, mert akkor nagyon felmelegszik a rosszabb szellőzés és a sok műanyag miatt. De egyébként teljesen rendben van..
3/11 anonim válasza:
Én tuti klausztrofóbiás lennék:) De nem is vagyok höri.
Amúgy jól néz ki,nagyon:)
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is jól nézki(:
Csak nem tudom, hogy megvegyem e...
Mégis kiváncsi lennék a véleményetekre, szerintetek megéri az árát?
2010. júl. 29. 09:48
5/11 A kérdező kommentje:
2010. júl. 29. 09:57
6/11 anonim válasza:
nekem olyan ketrecem van,mint a második. 9900 Ft-ért nem éri meg szerintem. én alagút nélkül vettem a Westendben 3000Ft-ért, de volt hozzá házikó, tányér és hörcsögvatta.
Az első nem valami jó választás az áttetsző-színes műanyagok miatt, elég természetellenesen hat egy hörcsögnek... szóval szerintem nézz utána a másodiknak, hátha máshol olcsóbb. :)
7/11 anonim válasza:
Én a 2.-ra szavazok, kb. ennyiért vettem anno én is. 1 évig használtuk, nagyon jól elvolt benne a hörim, csak utána kapott egy nagyobbat :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem az első jobban néz ki,és természetesen kapna benne levegőt:)
9/11 anonim válasza:
sztem a 2. de mind 2ben kapna levegőt mert direkt hörcsögöknek van (:
10/11 anonim válasza:
az enyémnke is olyan van hpgy csak a tetejét van rács, de bazinagy ketrec, és a törpehörim után egy tengerimalac lakik majd benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!