Mi a baja a táncoló egeremnek?
Figyelt kérdés
A fiú táncoló egeremnek kihullott a szőre (nem az egész,de kopaszodik),megkeményedtek a heréi és egész nap alszik.Nem tud rendesen menni,csak bizonytalanul lépked.Ha a popsijához érünk akkor odakapja a fejét és elmenekül.Az orvos se tudja mi lehet a baja.Köszönöm a válaszokat :)2010. júl. 29. 01:57
1/5 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem odaírni hogy nagyon gyorsan veszi a levegőt és le van konyulva a füle :( :S
2010. júl. 29. 01:58
2/5 anonim válasza:
keresd meg ricantát, ő tenyészt mindenféle rágcsálót, hátha ő tudja... írd be a keresőbe, hogy ricanta
3/5 anonim válasza:
szerintem csak öregedik.nekem mongol futóegerem van.elvileg ő sem a legfiatalabb és neki is kopaszodik az orra.de amúgy több info---> www.ricanta.gportal.hu nekem segítettek:D
4/5 anonim válasza:
Nekem is rögtön az öregedés ugrott be. Tudod, ők sajnos nem élnek valami sokáig. Max másfél év. Ha boltból vetted, már rögtön kérdéses, akkor mennyi idős volt.
5/5 A kérdező kommentje:
ő a 3 egerem közül az egyik és egy idősek.:S a másik kettőnek nincs semmi baja..
köszönöm a válaszokat!!(:
2010. júl. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!