Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? (info lent)

Mit tegyek? (info lent)

Figyelt kérdés

A hörcsögömnek daganata van, és ha nem műtik meg,nem éli túl. a műtéttel 90% h túléli, de mi pár nappal utána elutazunk, így nincs ki ápolja...

ha úgy döntünk, műtét, csak holnap vihetem el. szerintetek mit csináljak??

2010. júl. 28. 18:26
 1/9 anonim válasza:
dr. house :D
2010. júl. 28. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Műtét.

s keress valakit aki vigyáz rá.

Vagy altasd el azt nincs rá több gond...xD

Bocsiii ezt le kellett irni :(:S

2010. júl. 28. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok...
2010. júl. 28. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincsen ilyen kis szállító boxotok?Abban esetleg magaddal vihetnéd!Szerintem nem sok vizet zavarna ha abba viszed és még szemmel is tudnád tartani műtét után!

[link]

2010. júl. 28. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:

persze, vegyél icipici infúziós készüléket és a hörcsög majd sétál veletek, tolja maga mellett az infúziós álványt és járókeretet...

komolyan és mennyi pénzt kap a doki ezért a műtétért? nagyot kaszálhat egy 500 ft-ért újravásárolható hörcsögön, ráadásul az altatási kockázat egy hörcsögnél hatalmas. Ezt gondolom elfelejtette megemlíteni, a 90 % csak a műtét utánra vonatkozik, ha a műtétet túlélte. és a műtétnek mennyi a túlélési esélye? Különben egy hörcsög él pár évig, már biztos idős hogy daganatos, a műtét után max. még pár hónapot fog élni. Most komolyan megéri ez neked?

2010. júl. 28. 20:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Ma bevittem végül, majd meglátom, mi lesz. Kedves utolsó, lehet, sőt valószínű h igazad van, bár most eléggé elszomorítottál... még ne idős, most lesz 1 éves. a műtét elég drága, 6000 Ft...

este hívnak h túlélte-e majd megírom.

köszi a válaszokat

2010. júl. 29. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Most hívott az orvos, Pihe felébredt az altatásból, hnap megyek érte^^
2010. júl. 29. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok akkor túlélte szerintem megért neked 6000ft-ot!
2010. aug. 2. 12:49
 9/9 anonim válasza:
már bocsi, de nagyon nem értek egyet veletek. ez egy élőlény. ki tudja h mennyire szereti a gazdája. és lehet, h neki többet is megért volna... örülök h felébredt :) és akinek van háziállata, szerintem át tudja érezni, h milyen érzés mikor lehet, h meghal...:S szóval gratulálok a höridnek! ,;)
2010. aug. 14. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!