Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy kiscicát mennyi idő után...

Egy kiscicát mennyi idő után lehet elválasztani a szüleitől?

Figyelt kérdés
Gondolom amíg szopik, de az meddig tart? Légyszi ne bunkó válaszokat írjatok. :)
2010. júl. 28. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szia! ha tudod, hogy kb mikor született, ahhoz képest 8 hét múlva nyugodtan elválaszthatod az anyukájától.hozzánk jár egy anyacica, áprilisban születtek kicsinyei. most hozott mihozzánk 3 kiscinyót.szóval úgy 3 hónaposak lehetnek, már mindent esznek amit kiteszek nekik, de még mindig szopoznának is.egy darabig hagyta is az anyacica, de mivel újra pocakos, most már nemigen hagyja.épp tegnap láttam, hogy szigorúan pofozta a kicsiket és fújt is rájuk.csak azt akarom kihozni belőle, hogy, ha a kiscicákon múlna, akár félévig is csüngenének az anyjuk

cicijein.

sok-sok örömet kívánok a cicázáshoz.

üdv.

2010. júl. 28. 13:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ez lesz az első háziállatom, jaj de boldog vagyok :D
2010. júl. 28. 14:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Jaj, most látom van macskák téma is, bocsi, csak nem sokszor járok erre :D
2010. júl. 28. 14:04
 14/18 anonim válasza:
Mi lesz a neve:D?
2010. júl. 28. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Állatorvoshoz majd ne felejtsd el elvinni a cicát, ha nem akartok majd kiscicát, később ivartalaníttatni sem ár. És ne csak játékszernek használd a macsekot, igazi élőlény! Sok boldogságot a cicához, tudom mit jelent egy ilyen kis szőrgombóc.:-)
2010. júl. 28. 14:05
 16/18 A kérdező kommentje:

Kisgolyó Álmos Whiskas Muszi beceneve Golyócska Mézespalacsinta Kopi volt az egyik szülője (másnéven Ördi), szerintem ugyanez lesz, csak a végére még, hogy Kettő :D

Köszi mindnekinek:)

2010. júl. 28. 14:13
 17/18 anonim válasza:
0%
5-6hét
2010. júl. 28. 14:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Misi lett a fedőneve :)
2010. júl. 28. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!