Miért nem engedi a tengerimalacom, hogy kivegyem?
Figyelt kérdés
Simogatni lehet a ketrecben, eszik is a kezemből, de amikor föl akarom venni elfut...:S2010. júl. 28. 07:43
1/15 anonim válasza:
Ösztön...ennyi.
Zsákmányállat, ha fel akarod emelni, akkor ösztönösen menekülni próbál. Sőt, ha felemeled a fenekét is alá kell támasztani a kezeddel, mert nem érzi biztonságban magát a magasban és akkor is el akar menekülni.
4/15 A kérdező kommentje:
akkor hogyan takarítsam ki szegénykét?:D
2010. júl. 28. 13:22
5/15 anonim válasza:
az én malacommal is hasonló van. eleinte oldalt nyitható ketrece volt, és mindig úgy vettem ki, hogy alá tettem a kezem, rámászott és kiemeltem. ez azóta sem változott, hogy másik ketrece van. nem engedi hogy felülről megfogjuk, még nekem sem. van ilyen :)
6/15 A kérdező kommentje:
nekem még rá sem mászik.. :/
2010. júl. 28. 14:41
7/15 anonim válasza:
Hogyan takarítsd ki?
Hát vedd ki.. az, hogy nem szereti, egy dolog, attól takarítani kell. Baja nem lesz tőle, ha kiveszed, csak nem csípi, de ennyi.
8/15 A kérdező kommentje:
A kérdésben is benne van... nem engedi hogy kivegyem... nem tudom megfogni...
2010. júl. 28. 17:25
9/15 anonim válasza:
Csalogasd oda egy kis uborkával, azt nagyon imádják :D
10/15 A kérdező kommentje:
köszi=)
2010. júl. 28. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!