Lehet valahol nyusziknak oltóanyagot venni?
Figyelt kérdés
Vannak nyuszijaim, és ugye be szeretném őket oltani, de nagyon nem szeretnek utazni, ezért gondoltam, hogy ha valahol megszerezhetném az oltóanyagot, nem kéne elvinnem őket, én is beadhatom neki.2020. ápr. 17. 07:20
1/3 anonim válasza:
Állatorvosnál, állatorvosi patikában lehet venni oltóanyagot (általában 20 adagosak) és inzulinos tűt pedig normál patikában hozzá.
2/3 anonim válasza:
Dokinál oltáskor általános vizsgálat is van egybe. Az miatt érdemes lenne mégis elvinni őket mert vannak dolgok amit a doki lát de te meg nem.
Én nem oltogatnám otthon a nyuszikat főleg ha rossz helyre vagy izomba oltasz rossz vége lesz
3/3 anonim válasza:
Csak állatorvos tud vakcinát vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!