Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valaki magyaráza má meg hogy...

Valaki magyaráza má meg hogy 2 hete fialt a hörcsög (törpe) máma meg benézek a teráriumába és ott volt 4 db kicsi höri valaki segítsen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést, ha 4-et fialt akkor annyi is van, de egyébként gyorsan nőnek ezek az állatok, én 2,5 hetesen kaptam az enyémet, tök pici volt még, de olyan volt mint egy felnőtt...Tudott enni, minden...
2010. júl. 27. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
2 hete fialt 1 azt tegnapelőt meg is ölte az 2 hetes volt máma meg benéztem és ott volt 4db kishöri
2010. júl. 27. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Má megpróbálom megmagyarázni :D

Szóval ez csak úgy lehet, ha te benthagytad a fiút is és az szépen rámászott..., mivel megint lettek könykök, ezért a nagyot megölte. Most meg neveli a kicsiket.

Ha benthagyod a fiút, akkor megint ez fog történni és a mamának pihennie is kell!

2010. júl. 27. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:
de hozzá se tettem
2010. júl. 27. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
egyet megszült koraszülöttnek, azért pusztult el, a többi időben jött.
2010. júl. 27. 16:06
 6/6 anonim válasza:
Ha hozzá se tetted a fiút, akkor szerintem csak szeplőtelen fogantatás lehetséges.
2010. júl. 30. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!