Tengerimalacnak alomnak be lehet rakni macskaalmot faforgács helyett?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 15:27
1/7 anonim válasza:
Nem. A macskaalom kavics szerű. Forgács kell, mert abból tud magának fészket késziteni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem tegyél alulra egy réteg macskaalmot,és fölülre 4-5cm forgácsot:)
De van,aki csak simán macskaalmot használ:)
3/7 anonim válasza:
Valamit összekevertek. :) a malac nem készít magának fészket, nem azért kell neki a forgács. Hanem azért, mert az jó puha, ném kezdi ki a lábát, nem úgy, mint a macskaalom. Ném hallottam még olyanról, aki macskaalmot tenne alá. Még fapellettet szoktak, de azt sem szeretik, mert kemény. Az fölé is kell a forgács. Maradj csak annál, nincs jobb megoldás a malackák számára.
4/7 anonim válasza:
Második vagyok.
Én ismerek olyat,aki macskaalmot használ,és semmi baja sincs a malacnak!De szerintem is maradj a forgácsnál,az a legjobb:)
5/7 anonim válasza:
Szegény coci :( azért nekünk sem lenne kellemes egész nap mezítláb hegyes kavicsokon járkálni! Nekik sem az.
6/7 anonim válasza:
Ne tegyél alá macskaalmot, mert vékony a bőr a talpukon és kisebíti nekik, amiből könnyen talpfekély alakulhat ki,amit marha nehéz kezelni.
7/7 anonim válasza:
nekem mondjuk nyuszóm volt, de a fapellet abszolút bevált és valamivel ritkábban kell cserélni, plusz nem okoz atomrobbanásra hajazó mocskot a ketrec körül... vagy legalábbis lassabban... amíg forgácsoztunk, napi kétszer söpörtem/porszívóztam a nyuszó körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!