Milyen kisemlőst ajánlotok lakásba?
Figyelt kérdés
nyuszit, vagy hörcsögöt, vagy tengerimalacot, vagy vmi ilyesmit.. ami igényli a törődést, a szeretgetést és nem túl büdös..2010. júl. 27. 12:17
3/10 skay válasza:
mindegy hogy mi de jobb ha többet veszel egynél
5/10 Bozsikrisz válasza:
A cicától tiszta szőr lesz a lakás. Persze lehet, hogy ez csak engem zavar:)
A görényt sem javaslom, mert az meg büdi.
Nekem a kutya jelenti a háziállatot, de azzal lényegesen több munka van, mint egy kis rágcsálóval.
A tengerimalacok egyébként jó fejek, nekem az volt a kutyus előtt:)
7/10 anonim válasza:
Nyuszit, ha jó minőségű almot veszel alá egyáltalán nem büdös, a nyuszinak meg alapból széna illata van.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a törpenyuszi tökéletes választás :)!Nekünk is az van (imádjuk),a miénk nagyon jó természetű,még véletlenűl sem harapna meg,pedig az 5 éves kislányunk is "nyúzza" rendesen.Szobatiszta,visszajár a ketrecéba a dolgát végezni.Mi 2-3 naponta cseréljük az almot alatta,igy nincs szaga.Nem bántuk meg,hogy egy nyúlfiúcskát választottunk kedvencül :)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!