A hörcsögöm nyalogatja, majd megharapja a kezem. Vajon miért?
1. hozzászóló: Volt már, hogy jó alaposan megmostam szappannal a kezem, az sem használt. Állítólag a szappanos kezet azért harapják, mert irritálja az orrukat. Egyébként én is a kajás kézre gyanakszom, de ha ezért harap, akkor vajon hogy lehet "szagtalanítani" a kezemet, ha a szappan sem használ?
2. hozzászóló: Rám eddig még nem fújt. Egész pontosan még egy mukkot sem adott ki, ebből gondolom, hogy nem haragból harap.
3. hozzászóló: Volt már, hogy kézből adtam neki kaját, lehet, hogy ezzel rontottam el. De legutóbb meg a tenyerembe raktam magvakat, be is mászott a tenyerembe, de továbbra is a kezem kellett neki... :(
Az enyém is csinálja. Az egyik eleinte nagyon kezes volt, ahogy öregedett, úgy hülyült, de imádom. A másik fiúkám 1 éves, ő aggresszív. Nagyon kezes, ha tudja, hogy ki akarod venni. De ha álmából ébred, vagy megijesztem, akkor harap. Ez egyik sem illik a tiédre. Ám vannak olyan pillanatok, amikor picit izzadt a kezem, sósabb, hogy nyalogatja, és ha úgy tartja kedve megrágcsálja.
Próbálj nyalósót venni neki, hátha segít, de van akinél inkább a kéz a nyerő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!