Kisső lenne már foglalkozni vele? (mókus)
Figyelt kérdés
Mikor kisebb voltam elköltöttünk akkor volt egy kutyám.Nagyon szoros kapcsolatom volt vele.Így mikor elköltöztünk(kertesház)hogy hagyj kapjam vissza.Amúgy is elég öreg volt azt a pár évet megengedhetnék.(17 éves volt.)Aztán 9 évesen hogy ne tudjak panaszkodni kaptam Egy Tibethegyi mókust.Akivel lehetetlen volt foglalkozni nagyon goromba volt harapott meg minden.(lány)Akkoriba napi 15 percet foglalkozhatam vele,de miután a kezem tele volt kis harapásokkal így ráhagytam.Egyszer megpróbáltam kivenni a ketrecéből,de mikor kijött annyira megvolt ijedve hogy neki ment csomószor a falnak és elvágta a farkát.Most 16 vagyok tehát olyan 8 éves(1 éves volt mikor kaptam)szerintettek értelmes lenne még próbálkoznom vele?(Sokkal nyugodtabb lett.)2020. márc. 21. 15:13
1/4 A kérdező kommentje:
*Késő
2020. márc. 21. 15:14
2/4 anonim válasza:
Hát...egy próbát megér, de talán nem szereti, ha foglalkoznak vele.
Próbald meg, ha harap akkor hagyd rá
3/4 anonim válasza:
Először is. Lehet azért harap mert frusztrált. Valszeg kicsi a helye és a mozgás tere.
És nézz utána nem-e társas állat. ha az akkor az is lehet a gond és amiatt zakkant be mert egyedül van.
De a hörcsögökből kiindulva legtöbbször a mozgáshiány váltja ki az agressziót.
Keress facebook csopikat és onnan érdeklődj ott tudnak segíteni neked.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó,a területe elég nagy plussz mivel ilyen idős,amúgyse használja ki.Az biztos hogy nem társas lény.Azért Köszi mindakettőtöknek,facebookot meg nézzem.
2020. márc. 21. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!