Vadonatúj 58x32x32 cm-es tengerimalac ketrecemet mennyiért adhatnám el? Mennyi a korrekt ár, amit kérhetek érte? Kép alul.
Figyelt kérdés
Pár napja vettem, nagyon jó állapotban van, szénatartó van hozzá, esetleg még önitatót is tudok adni.. csak kíváncsiságból kérdem, hogy mennyit érne.
2010. júl. 21. 16:41
11/15 anonim válasza:
nekem van eladó vadászgörényketrecem 15,000-ért vettem de 10.000ért eladnám, ilyen mint ez csak a felszerelések nélkül, ja és csak elölről nyitható. Már nem használjuk, mert lett egy hatalmas nagy 120*60 as és azt élvezi nagyon
És van még patkányketrec emeletes, 3 db, van kék, piros és zöld színben, én olyan 5000 körül vettem és 3000-ért eladó
akit érdekel írjon egy privit.
tudom ez nem hirdetőfal, de írtam már ki hirdetésben is de nem volt jelentkező, aztán itt hátha lesz.
12/15 anonim válasza:
szerintem ha már használt akkor 2500FT ért
13/15 anonim válasza:
Ilyesmiket 2ezerért láttam hirdetve, de nézz körül.
14/15 anonim válasza:
szerintem ez simán megér másfél milliót
15/15 A kérdező kommentje:
1,5 millióért simán odaadom :D :P
2010. júl. 22. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!