Miért feketedik a hörcsögöm heréje?
Figyelt kérdés
Sziriai hím aranyhörcsögöm van, kicsit több mint egy éves. Amikor már megkaptam, ilyen volt a heréje, de folyamatosan keresgéltem ilyesmi herebetegségeket, de sehol nem találtam úgymond "herefeketedést" vagy nem is tudom... Segítsetek légyszi, nem tudom mitől van, de nagyon féltem szegényt 😔2020. jan. 3. 22:32
11/16 A kérdező kommentje:
Apukám nem így vélekedik, mondom, ő is orvos, és mi is jópárszor tapasztaltuk ezt, főleg a nővérem kisállata kisebb betegsége miatt. köszi szépen a választ❤️ de bocsi nem utazok fel Budapestre, ha a hörcsögöm úgy tűnik, makk egészséges. Megírtam, hogy utánanéztünk. Nem úgy kell erre gondolni, amit íetam eltúlozva, hogy a hörcsögöm heréje FEKETE, mert nem az, csak kisebb pöttyök vannak rajta, ami normális. Több ismerősömnek is van hím aranyhörcsöge, és mint megtudtam, ugyanolyan a hörcsögök heréje (jo ez furin hangzott). Elnézést, nem néztem eléggé utána, mikor megkaptam a hörcsögömet, hogy milyen a heréje, de azt hittem itt van olyan, aki tud a hím hörcsögökről 😂😅 és nem rögtön orvoshoz küld, hogy a vizsgálása miatt lehúzzon minket, aztán pedig kijelentse, hogy semmi baja
2020. jan. 4. 17:58
12/16 anonim válasza:
Nem írtam egy szóval sem, hogy vidd orvoshoz. Azt a későbbiekre vonatkozóan értettem.
13/16 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge, ne vegye magára 💁♀️
2020. jan. 4. 20:26
14/16 anonim válasza:
Apádat hogy is hívják? Pontosan milyen orvos? Csak hogy soha a büdös életben ne kerülhessek a kezei alá :)
15/16 anonim válasza:
Na igen ez a másik. Ijesztő belegondolni hogy ilyen is van. Lehet az az orvos aki nem mosott kezet szürkehályog műtét előtt Buudaörsön...
16/16 anonim válasza:
Elég érdekes apád lehet, hogy orvos létére tiltja az orvosi ellátást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!