Hol lehet kisállatot örökbe fogadni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy hörcsögöt/egeret/patkányt/degut vagy akár nyuszit örökbe fogadni, persze csak akkor, ha kézhez van szoktatva. Hol van erre való oldal? Facebookon kerestem, de nem találtam. Jó lenne egy kicsi életet úgymond megmenteni, mert nagyon sokan kidobják kedvencüket, mert költöznek, megunták, vagy csak alkalmatlanok az állattartásra.2019. nov. 10. 00:18
1/4 anonim válasza:
jofogas.hu néha szoktam látni ingyen elvihető kisállatokat
3/4 anonim válasza:
A jófogáson van törpenyúl, tengerimalac, degu. Általában ketreccel együtt, ingyen!
4/4 anonim válasza:
Együtt a Kisállatokért Alapítvány, ők ilyen összefogó egyesület a degu, csincsilla, tengerimalac, nyúl, hörcsög, mókus, egér, patkánymentések között de ha eldöntötted mit szeretnél rajtuk keresztül tudsz is érdeklődni de biztos segítenek abban is milyen kisállat való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!