Mezei nyúl tud-e szelíd, kézhez szokott lenni?
Úgy értem kézhez tud-e szokni..stb.
Tegnap előtt találtam és hazahoztam., nagyon jóétvágyú még szopós, fiatal kb 2hetes. Tegnap előtt cicatejből ivott este 3.5 ml-t, ma kecsketejből illetve tegnap :) pedig összesen 16 ml-t.
Örülök hogy jókat eszik. És kedves, de a saját ketrecében vadóc, pont ezért is kérdeztem hogy pl a ketrecből ha az ajtaját kinyitom kézhez jön-e, vagy mennyi idő kell neki kb.
Jobb lenne ha szabadon engednéd. Ő oda született.
Én is tartanék minden kis vadóc állatkát. Ha jól tudom ezért titeket fel is jelenthetnek, hogy vad nyuszitok van SŐT apudat vagy anyudat nyuzzák majd, a nyuszikát meg elaltatják. :S
nem azért tartom hogy aztán megegyem, ez az egyik.
a másik meg az hogy mindene megvan, nagy ketrec, kaja, kisház...stb, jó dolga van, természetes hogy ő oda született, de mivel már megfogtam a szabadban, az anyja már nem fogadta volna vissza, vagy lehet vissza se talált volna, így inkább elhoztam mintsem hogy odakint pusztuljon el.
pici 2 hetes körül lehet. ahol találtam szétnéztünk de nem találtunk más nyuszót, ezért is hoztuk haza.
De nem marad örökre nálunk, ha túléli akkor majd az abonyi vadasparkba visszük el hogy más nyulak társaságába töltse az életét.
És a legfontosabb hogy először tanuljon meg szilárdat enni, répa...stb
Első válaszoló vagyok!
Egyet értek a kérdezővel. De viszont aki azt írta, hogy ha már egyedül tud magáról gondoskodni engedje el. Akkor már megszokta, hogy úgy etetik nem tudna beilleszkedni. Szóval muszály lesz megtartanod. :) Sok sikert. ( Amúgy nem arra céloztam, hogy megedd mert nem engedném :D ) Inkább vigyázz rá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!