Hogy kap inni a nyuszitok?
Figyelt kérdés
Van benn neki, ilyen ketrecre akasztható, de abból annyira nem szokott inni, úgyhogy mindig adok neki ha kiengedem tálba is, de most hogy ilyen meleg van betettem neki a ketrecbe. Ez nem baj? Sokszor kiborítja a tálat meg dobálja.2010. júl. 17. 22:01
1/8 anonim válasza:
Nálunk is tálból kap és ki is borítja, de sok ubit répát meg dinnyét kap amik eléggé lédúsak és így nem feltétlenül kell innia!
2/8 anonim válasza:
Fazékból és csak száraz kaját kap,mert hanem megpufad.
És kimul.
3/8 anonim válasza:
önitató.
egy kis időbe tellet amíg megtanulja,de sokkal higénikusabb.
ha az itatónál van akkor nyomogasd a golyót benne,hogy jöjjön ki belőle víz,mutasd meg neki,hogy víz van benne megtanulja használni majd.
4/8 anonim válasza:
Uborkát és dinnyét nem adnék szegény nyuszinak...
Próbáltad már macskatányérban adni a vizet? Annak ferde oldala van, így talán nehezebben önti ki. :)
5/8 anonim válasza:
Önitatóból. Nálam 1-2 nap alatt megtanulta hogy kell használni.
6/8 anonim válasza:
Nekem két nyuszim van. Az egyik önitatót használ, mert a tálját rendszeresen fellökte vagy belepisilt. Egy nap alatt simán megtanulta használni (egyszerűen kivettem tőle a tálat és így rákényszerült az önitatót használni). A másik nyuszi viszont sokkal nyugisabb, nála egy kerámia tálka van. Ha a tiéd nagyon nem fogadja el az önitatót, próbálj betenni hozzá valami nehezebb tálat, amit nem tud emelgetni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, vettem egy ilyen kerámia tálat ma, abból iszik :)
2010. júl. 18. 12:34
8/8 anonim válasza:
Direkt nyusziknak való önitatóból kap inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!