A 11 éves kislányomnak milyen kisállatot vegyek?
Kizárva:Macska,Kutya,Hüllők,Vadászgörény,Csincsilla.(Tudom kicsit sok de megvan rá az ok)
Szóval a feltételek a szokásosak mint a legtöbb embernél:Legyen simogatható igényelje a szeretetet lehessen egyedül tartani és ne rágjon vezetékeket.A vezetékekből tényleg irtó sok van 2 szoba van ahol nincs:1.Mosdó és a másik ott meg ágy van tehát van rajta paplan stb....Légyszi segítsetek
A Kislány mit szeretne? Szeretne-e egyáltalán?
Ebben egyes-egyedül ő az illetékes. Na és te-ti. Ha elmúlik a lángolás, ki vállalja a gondviselést.
Ja az ok:
Kutya:Nem fér el még egy kicsi sem.Macska:Allergiás vagyok rá.A Hüllők:Fél tőlük a lányom és nincs szőrük :S Csincsillánk volt de mivel tönkretette a bútorokat egyszer és mindenkorra megtiltottam hogy még1 legyen.Vadászgörény:A szomszédban van egy és irtózatosan büdös
Szibériai csíkosmókus
Elég drága, viszont nagyon dúrván nyomja. Sokszor úgy tűnik, hogy fittyet hány a gravitációra (futkározik a falon, meg ilyenek).
Azt mondta a lányod, hogy nem kell nyúl neki, most meg mégis az kellene?
A másik lányodnak meg van még a szibériai csikos mókus? Vegyél neki is egy olyant.
Nekünk vannak ajándékba elvihető dzsungáriai törpehörieink, de gondolom nem a közelben laksz (Pécs)..
Simogathatóak, aranyosak, nem kell nekik túlzottan nagy akvárium sem, se túl nagy hely szaladgálni. Vagy vegyetek degut esetleg, bár az helyigényesebb :) vagy japán táncolóegér? Az is nyúzható, és nagyon mókásak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!