Kinek van tapasztalata tengerimalacokkal?
Úgy néz ki ,hogy nemsokára szert teszünk egy tengerimalacra. Konkrétan megmentjük, jelenleg borzalmas körülmények közt tartják bár elmondásuk szerint jó húsban van. Annyit tudok róla ,hogy kb 3 év körüli, tarka (tehát ilyen fehér-fekete-narancs) színű és valószinüleg nőstény. Egyedül volt tartva, max pár nyúl volt a társasága.
Ha tudtok szolgálni megbízható weboldalakkal és egyéb hasznos tanácsokkal akkor azt nagyon megköszönném!
Ezen az oldalon minden infót megtalálsz.
Ha kérdésed van szívesen segítek, 3 malaclány gazdája vagyok :)
Első vagyok.
Kettes, szerintem a kommented hangneme miatt lettél lepontozva. Olyan hatást kelt, mintha vernéd a melledet a tudásodra, amiről ugyebár mi nem tudhatjuk, hogy valóban van megvan e, amit itt leírtál azt bárki elmondhatja magáról. Ezzel nem sértegetni akarlak, nem vonom kétségbe a szakértelmedet, de számomra sem volt kifejezetten szimpatikus amit írtál.
Off: Nekem mindegy ki milyen stílusban nyilvánul meg amíg értelmes dolgot ír. Pl: ha valaki k@rv@anyazva közli ,hogy a tengeri malacnak széna kell azzal többre megyek mintha édesgetve azt írná ,hogy tarthatom együtt pitonnal, nem lesz semmk baj.
Én mindenkire zöldet nyomtam ;)
On: Mindenkinek köszönöm a válaszát s a linket is!
Egyelőre nincs különösebb kérdésem, de köszönöm az eddigi segitséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!