Muszáj párban tartani a tengerimalacot?
Nem muszáj!De ha párban tartod akkor számolni kell vele hogy elég sokszor szaporodnak,nekem párban van és nem győzöm a kicsiket elajándékozni!:)
De szerintem ha eleget foglalkozol vele akkor jó lesz neki egyedül is!:)
nekem egyedűl volt 3 évig...
a lényeg h gondozd és figyelj rá
viszont nagyon büdi tud lenni és nagyon nagy hely kell neki, mert nagyon sokat rohangál és visítani is szokott, amit nekem csak akkor hagyjott abba ha kaját adtam neki, csak kicsit dunda volt szegény...szval nehezebb gondozni, mint te azt hiszed...
ha állatot akarsz magadnak akkor.. fűegér, azok elvannak sokan is és kicsit, cukik és nem szaporodnak annyira...bár nézz utánna
Igen,kellene,mert a tengerimalac társas élőlény,a természetben nagy kolóniákban élnek.
Viszont ott van a nősténynek esélye,hogy elfusson.
A tengerimalaclányok életét nagyon megrövidítni a tehrhesség,mert nagy,és fejlett utódokat hoznak a világra(szőr,nyitott szem,fogak,stb).
Ezért ha tehetitek,ivartalanítsátok a fiút,vagy AZONOS NEMŰ TÁRSat válasszatok a tengerimalacnak.
további segítség: gemon.ro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!