Tudnátok e tanácsot adni mit tegyek?
Jó olvasni azokat a sorokat,hogy az ember képes önmagán túl valakit szeretni.
A kutyánkat el kellett altatni az állatorvosi rendelőben,ahol úgy elkapott a sírógörcs,hogy 3 hétig nem tudtam abbahagyni,most egy évre rá folyik a könnyen amint leírom a soraikat.
Sajnos,tudomásul kell vennünk az állatok életkorát.
3 és fél éves tengeri malacka még nem volt öreg. Ha kereskedésbe vetted aklor sajnos az volt a bibi illetve az hogy egyedül tartottad. Párban hosszabb ideig élnek hisz ők társas állatok.
Ha hosszú életű szeretet gombócot szeretnél akkor egy tenyésztőtől vegyél 2 csincsillát. Ők több mint 20 évig élnek ha párban élnek és óriási helyük van.
Máshogy nem megy, tereld el a figyelmed valamivel.
Az én cicám 1 hónapja halt meg, napokig nem tudtam enni sem, még most is siratom. Pedig van még két cicám.
Nekem az vált be, hogy nem tartózkodtam otthon, csak amennyit muszáj volt és sokat beszélgettem más dolgokról, hogy ne forogjak állandóan rajta.
Szerintem az új állat beszerzésével (bármilyen legyen is) várj kicsit, mert ha tengerimalacot veszel magadhoz, túlzott elvárásaid lesznek, csalódás lehet, mindegyiknek más a személyisége, az elvesztett malackát fogod benne keresni. Pár hetet várj szerintem.
Egyébként az olyan "lelkis" embereknek mint mi, nem is túl jó dolog a kisállat, mert igaz, hogy rengeteg örömöt ad, de a gyászba tényleg bele lehet betegedni.
Nekem is fáj a gyomrom, meg a szívem a cicám halála óta.
Együtt érzek veled! Mondom, tereld el a figyelmedet mindenképpen, ne legyél olyan önmarcangoló mint én!
Nagyon sajnálom, ami történt. :( Megértelek, nekem cicám van, akit úgy szeretek, mintha a gyerekem lenne.
Annyit tudok tanácsolni, hogy gyászold meg, adj magadnak időt arra, hogy fel tudd dolgozni, ami történt, és amikor úgy érzed, hogy készen állsz, akkor magadhoz vehetsz egy új malackát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!