Ha nem tudod az okát akkor elkell vinni boncoltatni, ha később szeretnél nyuszit akkor jól jön nehogy a nyuszi benyalja a régi betegségét.
Hülyén hangzik de bugyoláld be és tedd be a fagyasztóba.
Illetve vannak kisállat hamvasztó helyek. Állatorvosoknál lehet találni plakátot, de amíg nem kerül oda addig is jó ha lefagyasztod a kis testét.
#3-asra gondolsz? Vagyis rám? Nem tudom mi a gondod a válaszommal és nem értem hogy mér nem nyugszom. Ez az első ilyen válaszom volt eddig.
Amit írtam ezt szokták ajánlani, hogy ha szeretnéd kideríteni a baját elkell vinni orvoshoz hogy ha esetleg fertőző volt akkor a következő állatkád ne kaphassa el. Vannak vírusok amik akár egy év múlva is fertőzhetnek. Emiatt jó tudni az okát miért pusztult el a kisállat. Ha a halál után nem tudod azonnal orvoshoz vinni valahogyan tárolnod kell a testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!