Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpesünjeimet osszeraktam...

A törpesünjeimet osszeraktam a fiu már egyből végezte a dolgát viszont picit harapta a lanyt nemtudom ez normalis e? Megijedtem és kiszedtem a lanyt Rakjam vissza? Illetve ha megtörténik az aktus muszaj egy hétig vagy 2 hétig egyutt lenniük?

Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Minek szaporítasz hozzáértés nélkül?
2019. aug. 15. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Ne szaporíts kérlek... Így is annyi feleslegesen megszületett állat van...
2019. aug. 15. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Ne! Nyilvánvalóan nem értesz hozzájuk. Kárt tehetnek egymásban, magukban, a vemhesség kockázatos és egyáltalán nem biztos, hogy a kicsik életben maradnak és felnőnek. Ha mégis, hova teszel két ellentétes nemű felnőtt és egy alomnyi kis sünt? A lelkes gazdi jelentkezők fele eltűnik, mire elvihetők lesznek, a másik fele meg annyi hozzáértéssel fogja kezelni őket, mint te. Hidd el, sokan megcsinálták már előtted és egyiknek sem lett olyan jó vége, amilyennek tűnt.

Nézz utána, hogy hogyan kell őket tartani. Nem ahhoz, hogy életben maradjanak, hanem hogy legalább egy kicsit jól is érezzék magukat. Gondolkodj el, hogy tudod-e ezt két sünnek külön tartva éveken át biztosítani, és ennek tükrében ajándékozd el az egyiket vagy mindkettőt.

2019. aug. 16. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!