Kinek melyik fajta szénát szereti a nyuszija?
Enyém is nagyon válogatós, csak a házi szénát, a müllereset és a vita herbalt eszi meg pedig már szinte az összes szénát kipróbáltuk amit az országban kapni lehet. Vita herbalt is csak akkor ha szép zöld, a sárga nem kell neki. A mülleresből a sárgát is megeszi, abban nem válogat. Én már feladtam, elfogadom a dilijeivel meg a nyuszilogikájával együtt :D
Én mindig tartok itthon egy csomagot a szekrényben vészvészvésztartaléknak ha pl öregasszonyok potyognak az égből és nincs nyitva egy bolt se akkor se haljon éhen a szaros. Próbáltad már úgy megszerettetni vele az új szénát hogy gyógy vagy fűszernövényeket keversz bele? Esetleg keverni azzal amit szeret?
"Ilyenkor mit lehet tenni?"
Tudom, hogy a nyuszik képesek nagyon hamar éhenhalni, meg kevés éhezéstől is károsodhat könnyen a májuk, stb.
De ilyenkor elmész a zöldségeshez, vagy bármelyik szupermarketbe és veszel neki zöldséget meg gyümölcsöt, s azt eszi amíg nem tudod beszerezni a megfelelő szénát...
De azért örülök, hogy vannak akik komolyan veszik az állataik megfelelő táplálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!