Egy hete alig eszik a párduckaméleonom. Valaki tanács?
Figyelt kérdés
5 hos hím kaméleonom egy hete nem eszi meg a tücsköt,kis szöcskét,sáskát....csak némi kukacot fogad el,azt is csak nehezen.....iszik pipettából,az legalább okés. Két hete vedlett.
Flexariumban van a teraszon,este meg bent a terrariumban. Barátságos, ha meglát azonnal kéretőzik ki és mászik a tenyerembe, nagyon kis kedves. Miért nem eszik? Hogy adok igy neki D vitamint,egyéb vitaminkészitményt? Kezdek mostmár nagyon aggódni érte.Tudtok segíteni?
2019. júl. 9. 23:12
11/13 anonim válasza:
A csoport fájljait is olvasd el. Hidd el, ott tényleg értenek hozzá. Ha azt mondják, ne parázz, akkor ne parázz. Kapjon inni, kínáld kajával (estére ne hagyd bent, mert álmában képesek megrágni a bogarak) és nyugi.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben! Igy lesz!
2019. júl. 11. 14:37
13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem hallgattam senkire,aki szerint tok normalis ha egy allatka nem eszik. Jol tettem. Gyaszbogarlarvatol etelmergezest kapott. Az orvos vert vett, kakimintat is vittem. A szaja belul mar sarga volt mint a nap! Ezekbol derult ki. Olyan fertozest kapott hogy majdnem belehalt. Ha nem viszem orvoshoz es varom hogy majd magatol eszik,mai napig varhatnam..... antibiotikumot kapott 5 napon keresztul es gyulladascsokkentot, vakamint elso nap a bore ala infuziot. Kb 4. napon kezdett jobban lenni es termeszetesen enni is. Azota az etvagya nem valami jo, ebben megvaltozott. Poloskat evett egesz nyaron a kertbol, meg némi saskat, tucskot nem nagyon eszi meg. Szoval szerintem ha egy kameleon nem eszik huzamosabb ideig es nem eppen vedlik,akkor ott baj van. Es inkabb orvoshoz kell menni,nem megvarni , hogy elpusztuljon szegeny. Hatha tud ez a tapasztalás segiteni mas kameleonosoknak. Udv:)!
2019. szept. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!