Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Egy 4-5 hónapos vízi teknős...

Egy 4-5 hónapos vízi teknős hány napig bírja kaja nélkül?

Figyelt kérdés
Holnap hajnaltól keddig(szóval 3 napig)Németországban leszünk.Mivel kedd este már itthon leszünk,két etetés marad ki(vasárnap,hétfő).Nem lesz baja tőle?Kibírja?
2010. júl. 10. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kibírja, ennyit még te is kibírsz kaja nélkül. Vasárnap adj egy kicsit nagyobb adagot azt kész.
2010. júl. 10. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell őket agyon babusgatni. Hidd el semmi baja nem lesz egy teknősnek, ha nem kap 3 napig enni. Szerintem minden nap alapból nem kell etetni. Mondjuk nekem már 10 éves teknőseim vannak, nekik elég hetente 1x vagy 2x adni. Bár az állatorvos azt mondta, amikor egyszer beteg volt az egyik, hogy ne aggódjak, ha nem eszik, 1 hónapig is bírnia kell nélküle.
2010. júl. 10. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nem babusgatom,de mivel még kicsi,úgy etetem,hogy két napig kap enni,aztán egy nap kimarad.Ha nagy lesz,majd alapból 2-3 naponta fogom etetni(amúgy ő pézsmateknős:).

2010. júl. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!