Ez normális? Mennyire baj, hogy ez ott van?
Egyik ismerősöm 2 évig tartott egy mississippi tarajosteknőst, de kap mást, szóval úgy gondolta lecseréli. Én a teknős hasán észrevettem valamit, amiről nem feltétlen tudom eldönteni, hogy mennyire nagy baj. Erről beszélek:
Köszi, így már látszik!
Sajna én nem vagyok tekis, de elsőre talán sérülés lehet. Nem tudod megnézetni dokival, mielőtt elhoznád?
Bár az is lehet, hogy nem véletlen akar tőle megválni...
Akkor lehet komolyabb baj is, ha ennyire erőltetik. Sajnos ez nagyon riogató. Ha meg akarnék válni a teknősömtől meghirdetném (úgytudom hüllőknél korral nő az ár, de ez nem is fontos) és utána körbekérdeznék az ismerőseimnél hátha.
Szerintem így fotóról, ha valaki nem tapasztalt hasonlót nem lehet biztosat mondani. Lehet behegesedett seb, de lehet h valami gombás fertőzés is.. nem tudhatjuk.
Vidd el ahogy tudod egzotikus állatorvoshoz (sima nem jó).
Lehet sérülés vagy valami fertőzés, bármi.
Sajnos ha csak így megvàltak 2 év után tőle, akkor el tudom képzelni, hogy előtte sem tartották túl jól és észre sem vették vagy csak nem érdekelte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!