A legfontosabb, hogy lámpa kell e neki?
Sziasztok, a kerti tavunkba bejött egy mocsári teknős, és mikor láttam, hogy kiűlt napozni akkor megfogtam és bevittem, sajnos mi egy ilyen major - szerű helyen lakunk a legközelebbi falu 2km-re van, és most mivel a jogsit csinálom nem fogom eldobni a vezetéseimet, hogy eltudjam vinni egy tóba, mivel anyukámék kint vannak francia országban ezért ők se tudják elvinni.
Szóval erre az időre amíg nem tudom elvinni, szeretnék kérdezni
-kell e neki világítás?
Mert azt hallottam neki annyira nem muszály, de amugyis napkőzben egy akváriumban kint lenne a napon úgy hogy van neki árnyék.
A kaját meg az ilyeneket nem kérdezem, mivel van lágyhéjúm és kb (gondolom ugyan az az étrend.) :hal, sórák meg stbstb...
Itt most a világítás lenne a legfontosabb kérdésem köszönöm.. Ha lehet akkor olyanok írjanak akik konyitanak hozzá vagy netán van engedélyük a tartásukhoz
Ui:kérlek hagyjatok azzal, hogy valakit kérjek meg vagyhogy azonnal vigyem vissza mert van annyi időm...
Ilyeneket ne írjátok mert tőkre telibe s*arom, és majd én szeretném beosztani az időm..
Nyugodjatok meg vissza fog kerülni:)
Nagy segítség lenne ha adnátok tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!